Iskustva korisnika

  • Home
  • Iskustva korisnika

Cijelom Tensilen timu je veoma stalo da čuje i vaše mišljnje! Mi smo tu za vas, i zato nam je veoma važno da čujemo na koji način je Tensilen Vama pomogao. Pozivamo vas da podijelite vaše iskustvo sa nama i pomognete ostalima. Ako još uvijek niste ostavite iskustvo KLIKOM OVDE, a mi ćemo vas nagraditi.

Sarajevo, 52 godine

Emir

Sa stresom se svakodnevno susrećem i želio sam nešto što će mi pomoći da se manje nerviram. Više vjerujem u prirodne proizvode. Tensilen® mi je pomogao u tome. Za samo 4 mjeseca sam se potpuno promijenio, sada mi je raspoloženje konstantno. Nastaviću da ga koristim po potrebi.

Tensilen iskustva
Mostar, 44 godine

Nina

Manje od mjesec dana koristim Tensilen® i sigurno nastavljam. Osjetna je promjena. Kupovala sam mirišljave štapiće od lavande, probala sam sa raznim čajevima za smirenje i drugim prirodnim stvarima. Međutim, jedino mi Tensilen® daje rezultate.

Bijeljina, 54 godine

Aleksandra

Tensilen® koristim povremeno, po potrebi. Nemam neke probleme niti sam depresivna, ali mi s’ vremena na vrijeme ponestane energije. Rješenje sam našla u Tensilen®, koji je prirodan i meni pomaže. Nadomjesti mi energiju i popravi raspoloženje. Planiram i dalje da ga koristim jer ne moram da brinem – želim da imam snage za sve!

Tensilen iskustva
Banja Luka, 34 godine

Svetlana

Tensilen® uzimam 6 mjeseci. Nedostajala mi je snaga kako bih izdržala sve obaveze. Redovno ga koristim i rezultati se vide. Imam više snage i energije. Vratila mi se želja i fokusiranost. Više uživam u svom slobodnom vremenu sa porodicom.

Prijedor, 39 godina

Danijela

Potrebno mi je bilo nešto da mi vrati energiju. Tensilen® je odličan za to, jako mi prija i opušta. Na poslu osjećam manju nervozu, a nove obaveze mi ne stvaraju problem. Nastaviću da ga koristim.

Tensilen iskustva
Banja Luka, 58 godina

Milica

Koristim Tensilen® 5 mjeseci. Prvog mjeseca nisam vidjela velike promjene, ali nisam ni redovno koristila. Međutim od sljedećeg mjeseca sam počela redovono da pijem i bila je značajna razlika. Stvari su počele manje da me nerviraju, postala sam opuštenija i manje razdražljiva. Samopouzdanje mi se vratilo i sada ponovo normalno funkcionišem. Jako sam zadovoljna.

Mostar, 48 godina

Amina

Zbog privatnih problema bilo mi je potrebno da dobijem neku podršku i normalno nastavim dalje. Prijateljica mi je preporučila Tensilen® i jako sam joj zahvalna. Koristim ga već godinu dana i pomaže mi da pozitivnije gledam na stvari.

Tensilen iskustva
Tuzla, 40 godina

Mirza

Ljekar sam po profesiji i konstantno sam u gužvi, slobodnog vremena skoro da nemam. Bilo mi je potrebno nešto na prirodnoj bazi što će mi dati više energije i pomoći da se izborim sa dinamičnošću posla. Počela je i žena da koristi, jako smo zadovoljni.

Zenica, 35 godina

Maja

Stresovi dolaze sa svih strana, uvijek ima trzavica koje me izbace iz takta. Savjetovali su mi da krenem da koristim lijek koji je kod mene proizveo samo suprotan efekat. Niti me je smirilo, niti sam se osjećala bolje. Na mene naprosto nije djelovao. Probala sam sa Tensilenom® i potpuno je druga priča. Koristim ga već skoro 2 godine. Dobro raspoloženje mi se ustalilo, nemam više oscilacija i jako sam zadovoljna. Pomaže mi da lakše prebrodim dan i budem u koraku sa novim izazovima. Sve preporuke.

Tensilen iskustva
Doboj, 38 godina

Srđan

Tensilen® zaista djeluje, baš kao što je naznačeno na pakovanju. Probao sam sa raznim čajevima i drugim preparatima ali Tensilen® mi je dao mnogo bolje rezultate. U početku mi je bio problem cijena, ali kada sam vidio efekte shvatio sam da je to to. Cijena je potpuno opravdana. Sasvim je dovoljna jedna kapsula dnevno, a rezultati su bili vidljivi već nakon prve kutije. Loša raspoloženost, pasivnost i nezadovoljstvo su nestali, dobio sam energiju koja mi pomaže da lakše izdržim pritisak na poslu.

Gračanica, 47 godina

Jasmina

Tensilen® mi jako godi, koristim ga već 7 mjeseci. Pomaže mi da prebrodim ovu gužvu na poslu. Mnogo bolje funkcionišem. Smanjuje mi stres i napetost koja se stvara uslijed povećanog broja obaveza. Lakše se nosim sa problemima i više uživam u slobodnom vremenu i porodici.

Tensilen iskustva
Sarajevo, 39 godina

Davor

Jako sam sretan da mogu konačno nešto da pohvalim kod nas! U posljednje vrijeme sam osjećao da se problemi samo nagomilavaju i da ne vidim izlaz. Jako sam bio pod stresom i prosto mi je bilo nemoguće dočekati veče sa dobrim raspoloženjem. Razgovarao sam čak i sa psihologom, koji mi je rekao da probam sa antidepresivima, ali da se pripremim na to da će trebati par mjeseci dok ne osjetim poboljšanje, da ću biti pospan i konfuzan i da ću možda imati problema sa erekcijom. To mi nikako nije bilo prihvatljivo pa sam odlučio da probam sa Tensilenom®. Vrlo sam pozitivno iznenađen efektom poslije samo dvije sedmice, a moj seksualni život je bolji nego ikad. Pored toga saznao sam i da dvije koleginice ga takođe koriste, pa je smijeh i dobra atmosfera u kancelariji uz Tensilen® zagarantovan! 🙂

Bosanska Gradiška, 38 godina

Verica

Zaposlena sam u informatici i mama sam malog djeteta. Od nedavno su krenuli i problemi sa štitnom žljezdom, pa su mi neraspoloženje, nervoza i hronični umor praktično postali sastavni dio mog života (na žalost). Tensilen® sam prvi put kupila prije 3 mjeseca i od tada ga uzimam svaki dan (1 tabletu svakog jutra). Izuzetno mi se sviđa što je u pitanju prirodni proizvod pošto ja nisam pobornik olake konzumacije preparata bilo koje vrste, a i plašila sam se kako će to da utiče na moju terapiju za štitnu žljezdu. Tensilen® mi baš prija jer nemam nagle promjene raspoloženja, i sve je jednostavnije. Osjećam da mi smanjuje stres i nerviranje, a pri tom me ne uspava, već naprotiv, imam više energije za mnogobrojne obaveze i manje sam umorna. I ne samo to! Pošto u Tensilenu® ima vitamina B primjetila sam da mi kosa manje opada nego ranije i da mi je koža ljepša. Zasad nemam nijedno negativno iskustvo vezano za Tensilen®. Jedina zamjerka je možda cijena za koju bih voljela da je niža, ali u svakom slučaju stvarno vrijedi.

Tensilen iskustva
Orašje, 35 godina

Žena

Period kroz koji prolazim me je doveo u stanje kada rijetko šta može da me nasmije i oraspoloži.
Svakodnevni posao koji zahtjeva veliku odgovornost, veliki problemi u privatnom životu, krah braka su me doveli u bezvoljno stanje. Nisam htjela da se viđam sa prijateljima, teško mi je padao i svaki razgovor. Svaka sitnica me je dovodila do suza. Nisam bila u stanju da prebrodim sve probleme. Prijateljica, ljekar, mi je preporučila Tensilen®. Koristim samo jednu kapsulu ujutru i od kada pijem Tensilen® imam puno energije. Skoncentrisana sam na poslu, obavljam sve svoje dužnosti sa lakoćom. Vratila sam se normalanom životu, družim se sa prijateljima, izlazim, čak sam krenula i na fitness. U razgovoru sa prijateljicama sam shvatila da nisam jedina koja koristi Tensilen®. Želim da podijelim svoje iskustvo i da preporučim svima Tensilen®, lakše i brže ćete vidjeti kako je svaki problem daleko manji u odnosu na to kakvim ga vidite.

Široki Brijeg, 29 godina

Nikolina

Počela sam da uzimam Tensilen® prije dva mjeseca. Osjetila sam razliku već poslije nekoliko dana. Nekako sam bolje raspoložena, rasterećenija sam i imam više samopouzdanja. Oduvijek sam se nadala da će se stvari već nekako riješiti, ali nisam uvijek vjerovala u to. Tensilen® mi je dao taj jak početni osjećaj dobre energije, nakon čega sam manje brinula oko nebitnih stvari, postala sam optimističnija… A onda su lijepe stvari krenule da se dešavaju 😀

Tensilen iskustva
Prnjavor, 35 godina

Slavica

Prije 6 mjeseci sam prolazila kroz najgori period u životu. Velika odgovornst i zahtijevi na poslu, nerazumijevanje i finansijski problemi u braku koji su na kraju doveli do razvoda učinili su da izgubim volju za sve. Nisam mogla da se viđam sa prijateljima, teško mi je padao i običan razgovor. Jednostavno, nisam bila u stanju da ustanem i nastavim dalje… Probala sam sa Tensilenom®, na nagovor prijateljiice koja je ljekar. Uzimala sam jednu kapsulu ujutru i već nakon sedmicu dana sam se osjećala nekako laganije i poletnije. Uskoro sam imala više energije, bolje sam funkcionisala na poslu. Sada se polako vraćam normalanom životu, družim se sa prijateljima, izlazim, čak sam krenula i na fitness. Kada sam konačno počela da pričam o problemima kroz koje sam prolazila, uvidjela sam da nisam sama i da nisam jedina. Zato želim da podijelim svoje iskustvo i da preporučim svima Tensilen®! Brzo i lako ćete povratiti energiju da se izborite sa svim izazovima i uvidjeti da je svaki problem daleko manji u odnosu na to kakvim ga vidite.

Sarajevo, 26 godina

Jasna

Volim Tensilen®! To je moj omiljeni preparat. Zabavno je što niko od drugarica ne zna da ga koristim, ali da su sve primijetile da se nešto čudno dešava sa mnom. U smislu da sam otvorenija, pozitivnija, više se smijem i da sam se proljepšala… U stvari one misle da sam se zaljubila 🙂 Možda im ovih dana otkrijem da je ustvari Tensilen® zaslužan za tu promjenu 😉

Tensilen iskustva
32 godine

Amela

Imala sam loš period u životu kada sam čula za SAMe i Tensilen®. Počela sam sa jednom kapsulom dnevno i već poslije sedmicu dana upotrebe, izašla sam iz faze svakodnevne depresije, spavanja do podneva i nedostatka energije da uradim i najjednostavnije stvari kao što su čišćenje stana ili plaćanja računa. Tensilen® mi je pomogao da se ponovo dignem, da ojačam i da se sa više energije posvetim sebi. Samopouzdanje mi se vratilo, ne samo privatno, nego sam osjetila i da sam na poslu mnogo više fokusirana i da lakše rješavam svakodnevne poslove. Preporučila bih Tensilen® svakom, jer je meni zaista pomogao da lakše i brže prebrodim izuzetno stresan period…

Banja Luka, 52 godine

Damir

Ranije sam liječio anksioznost i poslije jedne terapije u trajanju od 6 mjeseci , elicea + ksanaks, sve se sredilo. Dugo je bilo sve u redu, ali su mi se simptomi vratili nakon prestanka pušenja i još jednog veoma zahtjevnog životnog perioda. Imao sam poremećaj sna, rano buđenje, dnevnu iscrpljenost, kao i hroničan umor i povremenu iznenadnu vrtoglavicu. Nakon samo 4 dana uzimanja Tensilena® osjetio sam se – zdravo umoran, kao kad imate dobru fizičku aktivnost iz koje znate da vam slijeduje oporavak i dobro osećanje. I zaista sutradan mi je već umor bio značajno smanjen , dan za danom počeo je i san da mi se poboljšava i vrtoglavice da jenjavaju. Očekujem da mi se još stabilizuje san i sve će biti kao da ništa nije ni bilo…

Tensilen iskustva
Trebinje, 35 godina

Stefana

Bila sam pod prevelikim stresom, zatim napadi straha, uznemirenost, nervoza. Poslije prve kutije mi je bilo malo bolje, zatim nakon ove druge još bolje. Preporučila bih Tensilen® svima, jer je proizvod na biljnoj bazi i ne šteti. Samo treba biti uporan i ne odustajati. 🙂

Banja Luka, 30 godina

Dijana

Od danas sam počela sa ponovnim korišćenjem Tensilen®. Zaista je preparat koji čovjeku pomogne u prevazilaženju tjeskoba koje ima i sa kojim se, na žalost, suočava kroz život, prije ili kasnije svako od nas!

Tensilen iskustva
Tešanj, 27 godina

Tarik

Poslije prvog dana, baš poslije prve tablete istog tog dana sam osjetio olakšanje. Nekako kao da lakše podnosim probleme koje imam. Nakon 3-4 dana sam počeo da se vraćam u “normalu”, dakle glavobolje su prestale i spavao sam lijepo. Prije uzimanja Tensilena® glavobolje su bile učestale, spavanje mi je bilo užasno, legnem u 9, ustanem u 1 uveče pa legnem u 5 ustanem u 8. Sada, od kako koristim Tensilen®, legnem oko 11-12 uveče i ujutru ustanem bez glavobolje i nekako ispunjeno sa puno energije.

Zvornik, 35 godina

Milica

Smrt roditelja me je dugo pratila, svakodnevni stres, napetost, nervoza, nezadovoljstvo, nesigurnost su bili moji konstantni osjećaji. Iskreno, u više navrata sam koristeći ovaj preparat sve to prevazišla i osjetila znatnu i ogromnu promjenu, u pozitivnom smislu i na bolje. Svima, od srca, preporučujem ukoliko imaju bilo kakve nedoumice u vezi korištenja Tensilena®, da ne sumnjaju ni trenutak već da poruče i pokušaju Tensilenom® da svoje tegobe otklone, jer je preparat odličan!

Podijelite Vaše iskustvo sa Tensilenom, a mi ćemo vas nagraditi.

Vaše Tensilen iskustvo

Povratna informacija od naših korisnika nam mnogo znači, i pomaže nam u daljem razvinjaju našeg proizvoda. Podijelite Vaše iskustvo sa nama, pomozite drugima, a mi ćemo vas nagraditi.

    Tensilen koristi kolačiće kako bi perosnalizovao sadržaje i analizirao posjete. Poštuje pravila politike privatnosti. Više informacija

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close